Vodič do popolne kože v samo 3 korakih!

Ker sem prepričana da nisem edina, ki se borim s pomankanjem časa in volje za nego obraza ampak vseeno želimo imeti sijočo in zdravo kožo. Za vse nas, ki ne kompliciramo pri uporabi tisočih različnih izdelkov ampak potrebujemo rešitev 1, 2, 3 ZDAJ! Predstavljamo vam vodič do popolne kože v samo 3 korakih. Dnevna rutina kože je zelo pomembna za ohranjanje zdrave in sijoče kože. Uporaba ustreznih izdelkov, lahko pomaga izboljšati videz vaše kože in ji pomaga ostati zdrava in sijoča. V tem blogu bomo predstavili tri izdelke, ki bodo zagotovili vaši koži popolno nego.

Prvi korak v dnevni rutini kože je čiščenje obraza. Za to je idealna Skliniq čistilna pena, pred uporabo obraz navlažite z vodo nato čistilno peno nežno vmasirajte in nato sperite. Sama to najraje naredim kar med tuširanjem. Izkazalo se je, da je odlična za odstranjevanje ličil običajnih in vodoodpornih. Sestava temelji na naravni formuli, katera kožo globoko očisti in pomirja. Uporabite jo lahko dvakrat na dan, zjutraj in zvečer, pred uporabo drugih izdelkov.

Naslednji korak je uporaba seruma s kofeinom. Nanesite 2 – 3 kapljice na osušeno kožo po uporabi čistilne pene in ga nežno vtrite. Primeren je predvsem za predel okoli oči saj bo zmanjšal videz zatekanja in utrujeni koži povrnil svežino. Kofein pomaga povečati pretok krvi v koži, kar lahko zmanjša videz temnih krogov in zabuhlosti pod očmi. Serum s kofeinom je najbolje uporabiti zjutraj, saj bo pomagal pri prebujanju kože in jo pripravil za ličenje

Zadnji korak v dnevni rutini kože je uporaba dnevne učvrstitvene kreme za spodbujanje naravnega sijaja kože. Majhno količino kremo nanesite na konice prstov in jo nežno vmasirajte v kožo obraza in vratu z lahkimi, krožnimi gib, dokler se krema ne vpije v kožo. Krema je lahka in vsebuje sestavine, ki spodbujajo proizvodnjo kolagena in elastina v koži, pomaga pri zmanjševanju gub in finih linij. Dnevno učvrstitveno kremo nanesite zjutraj po serumu s kofeinom.

Uporaba teh treh izdelkov skupaj lahko pomaga izboljšati videz vaše kože in ji pomaga ostati zdrava in sijoča. Postopek je res enostaven in primeren za prav vsakogar, za tiste, ki ste v negi kože laiki in tiste, ki točno veste kaj vaši koži ustreza. Prepričana sem, da vas bodo izdelki navdušili tako kot so mene.

Nazaj na spletni dnevnik